Ben je tussen de 16 en 35 jaar oud en wild van natuur die haar eigen gang kan gaan? Wil je onderzoeken wat jij kan bijdragen aan meer wilde natuur in Nederland? Sluit je dan aan bij ARK's netwerk voor jonge rewilders! 

Dit netwerk bestaat uit studenten en jonge professionals die een bijdrage willen leveren aan meer wilde natuur in Nederland. Leer over de principes van rewilding, kom in contact met rewildingsexperts, gelijkgestemden en organiseer samen activiteiten  in natuurgebieden waar de natuur haar eigen weg kan volgen!  
 
ARK Rewilding Nederland vindt het belangrijk om jonge mensen bij haar werk en missie te betrekken. We willen jongeren graag bekend en vertrouwd maken met de kracht, het belang en de schoonheid van écht wilde natuur in Nederland. Daarom bouwen we aan een netwerk van Jonge Rewilders: een ontmoetingsplek in het veld én digitaal. 

Meld je aan!  

Sluit je aan bij het ARK Jonge Rewilders netwerk! 
Ontmoet elkaar online en natuurlijk ook buiten. 

Volg ook de online community op LinkedIn. Hier vind je het laatste rewildingsnieuws en blijf je op de hoogte van leuke (meestal gratis) activiteiten via de Jonge Rewilders.  

Activiteiten 

Er zijn al diverse inspirerende  activiteiten georganiseerd voor leden van dit netwerk. Het liefst gaan we naar buiten en bezoeken we één van onze zeven voorbeeldgebieden. Bijvoorbeeld een snorkelexcursie, een boomplantdag, een terugkomdag voor oud-stagiaires op het Eiland van Brienenoord en een fantastische dag in de Millingerwaard. Sommige activiteiten worden samen met jongerenorganisaties georganiseerd zoals NJN en JNM. 

Rewildingswerkplaats

ARK start dit jaar met een uniek project: we nodigen jongeren uit zélf aan de slag te gaan met rewilding. Hiervoor stellen we een stuk grond van 6.500 vierkante meter ter beschikking in het natuurgebied Het Groene Woud: de Rewildingswerkplaats! Er gaan 12 jongeren aan de slag! Volg de ontwikkelingen via de LinkedIn pagina van de Jonge Rewilders

Rewilding in jouw onderwijsprogramma 

Voor opleidingen, studie-en studentenverenigingen verzorgt ARK Rewilding Nederland al jaren gastlessen, excursies in onze voorbeeldgebieden.

> Ook bieden we stageplekken aan.  
Jaarlijks lopen er tientallen studenten stage of doen onderzoek bij ARK.